BALATON   BUDAPEST  DÉL-ALFÖLD  DÉL-DUNÁNTÚL ÉSZAK-ALFÖLD  ÉSZAK-DUNÁNTÚL  ÉSZAK-M-O.  KÖZÉP-DUNÁNTÚL  KÖZÉP-M.O.  NYUGAT-DUNÁNTÚL  TISZA TÓ

___________________________________________________________________________________________________________________________________________


Medves Ifjúsági- és Gyermek Tábor nyaralás

» Hétköznapi ajánlatok
» Hétvégi Ajánlatok
» Ifjúsági ajánlatok
» Wellness

Áttekintés

Salgótarján Medves Ifjúsági- és Gyermek Tábor Salgótarján, Nógrád Megye, Észak-Magyarország, Magyarország

Ifjúsági táborunk Európa legmagasabb fennsíkjának, Medvesnek a déli letörésén, hatalmas tölgy és bükkfák árnyékában bújik meg.

Ár

HUF 4500.00

Részletes bemutató, ismertető

A csodálatos környezetben található tábor elsősorban nagyobb létszámú, ifjúsági csoportok, sportolók számára nyújt remek szállás és kikapcsolódási lehetőséget.
A szálláson túl rengeteg kerítésen belüli és kívüli különleges, de mégis olcsó program lehetőség várja az ide érkezőket.
S Önök mindezt rendkívül kedvező árakon, gyermekcsoport kedvezménnyel vehetik igénybe.

Május 1. - szeptember 30. között: 4.500.-Ft/fő/éj, teljes ellátással, csak lepedővel kedvezmény: -300.- Ft/fő/éj
6 ágyas faházakban
emeletes ágyakon
nemek szerinti elkülönítési lehetőséggel
kísérők kétágyas elhelyezésével
+ közösségi helységeink, termeink ingyenes használatával, szélessávú internet elérés ingyenes lehetőségével, Hangulatszállónk összes szolgáltatásának ingyenes használatával, ingyenes, zárt buszparkolási lehetőséggel
+ napi háromszori étkezéssel, helyben főzött finom ételekkel, pincéri felszolgálással, éttermi körülmények között, hidegcsomag igénylésének lehetőségével, speciális menüsorok rendelhetőségével
+ felnőttek is gyermek áron
+ Ajándék wellness hétvége 2 fő részére

Ha talál ennél jobb ajánlatot, akkor az árkülönbözet 200%-át fizetjük vissza Önnek!

A kétcsillagos Medves Hangulatszálló csodálatos természeti környezetben, a Medves fennsík peremén, egy erdei park közepén található. A környék földtani értékekben igen gazdag: a fennsík, a lefutó kis szurdokvölgyek, árnyas bükkösök és patakvölgyek kiválóan alkalmasak kirándulások, túrák lebonyolítására. De nemcsak az aktív turizmus kedvelőit, hanem a "csupán" pihenni vágyókat is elkápráztatja a környék a nyugalmával. Itt mindenki, gyerekektől a felnőttekig, fiataloktól a nyugdíjasokig, megtalálja a számára legmegfelelőbb szolgáltatásokat. Családi ünnepek, összejövetelek rendezésére, céges rendezvények, konferenciák szervezésére egyaránt ajánljuk szállodánkat.
A csodálatos természeti környezetben a Medves Hangulatszálló szolgáltatásaival (étterem, biliárd, tornaterem, konferenciatermek stb.) még tökéletesebbé kívánja tenni az itt eltöltött időt.
Üdülőházaink nagylétszámú csoportok elhelyezésére, táborok és erdei iskolás programok lebonyolítására is kiválóan alkalmasak.A fiatal, de annál lelkesebb személyzet célja, hogy Ön minél kipihentebben és elégedettebben térjen haza bízva abban, hogy máskor is szállodánkat választja nyaralása helyéül.

Képtár

Medves Ifjúsági- és Gyermek Tábor nyaralás

Kattintson ide a diavetítés megtekintéséhez. Kattintson egy képre az indításhoz

több kép »

Térkép