BALATON   BUDAPEST  DÉL-ALFÖLD  DÉL-DUNÁNTÚL ÉSZAK-ALFÖLD  ÉSZAK-DUNÁNTÚL  ÉSZAK-M-O.  KÖZÉP-DUNÁNTÚL  KÖZÉP-M.O.  NYUGAT-DUNÁNTÚL  TISZA TÓ

___________________________________________________________________________________________________________________________________________


Augusztus 20-i hosszú hétvége

» Akció
» Augusztus 20
» Reggelis csomagok

Áttekintés

7815 Harkány, Ady Endre utca 16 7815 Harkány, Ady Endre utca 16 Harkány, Baranya Megye, Dél-Dunántúl, Magyarország 7815

Pécstől 25 kilométerre helyezkedik el Harkány, a Villányi borvidék közvetlen közelében. Az itt feltörő 60-70 métermélységből feltörő közel 60 fokos gyógyvíz hatékonyan gyógyítja, enyhíti a bőrbetegségeket, mozgásszervi problémákat.

Elérhetőségi információk

Telefon: (+36-1) 225-3384

Fax: (+36-1) 202-0319

E-mail: e-mail küldése

Részletes bemutató, ismertető

Pécstől 25 kilométerre helyezkedik el Harkány, a Villányi borvidék közvetlen közelében. Az itt feltörő 60-70 métermélységből feltörő közel 60 fokos gyógyvíz hatékonyan gyógyítja, enyhíti a bőrbetegségeket, mozgásszervi problémákat, valamint a nőgyógyászati panaszokat. A panzió megközelíthető Budapestről az M6-os autópálya felől, 15 kilométerre a pécsi lejárattól.
2011. szeptember 15-én nyílt meg a panzió Harkányban az Ady Endre út 16. szám alatt. A szállástól körülbelül 100 méterre található a Gyógyfürdő főbejárata. A szálloda tartalmaz hét többágyas, pótágyazható szobát, illetve két nagy teraszt, és700 négyzetmétergondozott kertet, parkolót.
Az egyes szobák pót-, és gyerekágyazhatóak, így nagycsaládosok számára is megfelő választás. A klimatizált, modern berendezésekkel és LCD televízióval rendelkező szobák mindegyikében van saját zuhanyzó. A szobaárak tartalmazzák az Internet szolgáltatást és a parkolást egyaránt.
Igény esetén biztosítható büféreggeli külön felár ellenében.

Minimum 2 éjszaka szállás 2 ágyas standard szobában
Ingyenes internet és zárt parkoló használat
Félnapos gyógyfürdő belépő 2 fő részére 2 napra
Villányi borvacsora 2 fő részére a Blum Pincében
Büféreggeli

Képtár

Augusztus 20-i hosszú hétvége

Kattintson ide a diavetítés megtekintéséhez. Kattintson egy képre az indításhoz

több kép »

Térkép