Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /web/kszk/erzsebetutalvany.com/www/article/print.php:95) in /web/kszk/erzsebetutalvany.com/www/includes/views/view_article_detail_50.php on line 21

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /web/kszk/erzsebetutalvany.com/www/article/print.php:95) in /web/kszk/erzsebetutalvany.com/www/includes/views/view_article_detail_50.php on line 21

Képtár

 

Vigyázat, hamísítják Erzsébetutalványt!

Publikált: 04/09/2012 közzétette: turizmus.com

» Erzsébetutalvány információk
»» Általános információk
»» Elfogadóhelyeknek
»» Munkaadóknak
»» Munkavállalóknak

Vigyázat, hamísítják Erzsébetutalványt!

 

A Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. az elmúlt héten az elszámolórendszerében a vizuális ellenőrzés során is jól látható hiányosságokkal rendelkező étkezési utalványokat észlelt.

 

A belső szakértői vizsgálatot követően megállapítható volt, hogy az alapvető biztonsági elemeket nem tartalmazó utalványok Csongrád megyei elfogadóhelyekről kerültek beküldésre. Ennek kapcsán a forgalmazó megtette a szükséges jogi lépéseket.
A Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. szeptember 3-i közleményében felhívja az elfogadóhelyek figyelmét, hogy tanulmányozzák az előzetesen megküldött, és a www.erzsebetutalvany.hu honlapon található biztonsági tájékoztatót, és fokozott gondossággal járjanak el az utalványok elfogadásakor.

Értékelés